grym


En okunnig fotograf bekännelse

Ja det är väl inget att sticka understolen med att Jag älskar Bingos konst. Ja han e riktig duktig faktist...
Ja jag gillar till med han lättklädda bilder på små damer... sånna bilder är ruiktigt kul att ta om mannen eller kvinnan verkligen vill och är lite fotogenisk av sig.. sen kan jag inte så mycket och har inte så bra grejer som jag skulle vilja...
 ja jag önskar mig hans bok ... appropå golfbollar....


Men ja läste att han ska en utställning nu fy va roligt, den skulle man ha gått på...


jag skulle vilja kunna fota natur och porträtt och även levande bilder....
ne jag får ta tag i detta nu....


Detta är en av mina bilder.....

En annan jag e nöjd med..

Jag vill lära mig att fånga ögonblicket i vardagen med.... använda fantasin....


Hjälp mig om någon kan snälla lär mig och om någon hittar en bar billig fotokurs så snälla säg till


slut för idag




kväller

Nu är det kväller och datan e tillbaka tror jag ska föra in ny regler på mig själv om denna idiotiska mojeng...
Bastian var vid grannen nästan hela eftermiddagen och lekte med Lias , jag gick hem och fixade lite.


Jobb 
 
Jag får ont i magen när jag tänker på jobb.,..... vad ska jag hitta på jag vill verkligen inte jobba innom vården igen... men vi får se det får väl bli det om jag inte hittar nått annat som jag troligt vis inte gör..... Men oj va neggativ jag e det klart jag hittar nått som e skit skoj som jag kommer att trivas  med och brinna för... skit vad spännande det ska bli att börja jobba nu da...

 

det e mina pojar de


Älskar


Sitter vid grannen igen

Ja nu sitter jag inne vid grannen igen och spenderar massa tid framför denna burk. Våran data e på lite service eller vad man ska kalla de så hade ingen data hemma men gud va skönt det är.
Jag tror jag ska lämna iväg datan varje dag. det är ju sjukt vilken tid man lägger ner på den. Hela fm så har jag hunnit gjort massor allra helts umgås med min son.
Bastian är sjuk igen så blir igen inskolning nu på några dagar men han är så duktig så dom trodde inte det skulle göra nått. Han går på pencilin stackarn.  Nu sover han sött i sofies sovrum när han vaknar ska vi gå hem och fixa lite till.

Uffa var ju i Kroatsien i helgen och det var skönt att vara själv lite och ett stort pris til alla ensamstående mammaor ni e verkligen duktiga. Ja helt själv va jag ju då inte Sofie och Lias var nästan vid mig hela tiden och sen kom Milla på Lördagen med så det blev sent alla kvällar han var borta. 

isöndags kväll fick jag förmig att jag skulle supa mig full och så blev det 23.00 så öppnade jag första cidern och sen blev det några glas vin som jag verkligen inte gillar så det blev att svepa. Härligt och full blev jag med på typ 45 min. Snabbt ska det gå.


love yaaa


 

Djur

Jag har en fluga,en mygga och en tvestjärt i mitt hem kan inte ta dö på dom för det kan ju vara dom sista iår.....

RSS 2.0