Ny metod

Jag sitter här och äter mina egenmalda kyklingbiffar med egnaplockade böner till. Super gott får jag väl säga. Och igår så kokade jag rabarbersaft 5 liter och den blev super god.

 
Nu ska ja använda bloggen som en ny metod på min sambo. Ja visst låter hemst att jag måste använda metoder på han men ja så är läget.

Jag börjar tröttna på han nu, inte på själva gubben utan hans betende.
Och ja som nji alla vet så har han jävligt svårt att hjälpa till hemma och plocka undan sin skit.
När han är klar med nått reser på sitt arsle och går därifrån. Och det gäller allt skithustidningen på toan(ibland datan) block och pennor, glas, yougurt förpacningar efter frukost och allt annat han plockar fram framför allt kläderna han tar av sig.
Det kan ligga gammla strumpor bakom köksgardinen kallingar undersängen illaluktande jobbar kläder på toan.
Vad e det som e så svårt att ta undan sina saker så man har ryggen fri?????????

Jag har testat med det mesta känns det som jag har kastat det som ligger framme jag har slängt allt i hans kalsonglåda(då menar jag allt som han glömt) jag har tjatat jag har skrivit brev jag har skrivit lappar och jag har klagat till andra men inget hjälper. Visst han får ryck ibland som härom dagen då han skulle rensa sin garderob jätte bra tänkte jag för där va allt inslängt men jo i garderoben är det väl fint.
Men resten av de som inte skulle vara där ligger i hallen, hallen är mittpunkten av våran lägenhet så vi passerar den vart vi änn ska där ligger en stor hög med kläder som karln skulle lägga in i sina lådor. I TVÅ DAGAR HAR DE NU LEGAT I HALLEN.


Och idag när jag skulle jag åka med katten till vet för hon är halt så jag tar en trött unge skrikande katt och går ut till vår lilla golf och vad hittar jag i den.???? Jag brukar hitta matlådor och frukost skålar med gammal gröt ifrån  förra århundrandet men idag så hittade jag alla våra sorterade sopor från förra veckan...(inte första gången jag hittar soporna i bilen)Och en massa leksaker som dom haft med sig i lekparken igår...Vad tänker man då??  Jo  att man börjar tröttna visst jag e inte perfekt absolut inte. Men va fan de finns en gräns och när fan inser han att den e nådd.... Jag e oxe jag älskar att leva rent praktist och trivsamt. VEm gör inte de? Men så e det när hemmet e rent mår jag som bäst och det vet han..
Så min nya metod är att skriva i bloggen om detta så kanske ni med människor läser och fattar och kanske kan hjälpa mig. Inte minst så tycker jag han ska läsa och skämas. Jag skulle skämmas om han la ut detta om jag va så slarvig... Men så e det...


Jo med katten gick det bra hon ska f å smärtstillande i några dag och vila sen får vi se men dom hittade inget fel på na så det kanske e bara en smäll eller nått.....

Bastian var vid Albin medans vi var iväg och det gick bra... Tusen tack  Frida.

Madde jag vill tacka för din kommentar med den värmde verkligen. Bilder kommer nog ikväll
Kram på er

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Jo du Carolina jag känner igen det där, faktiskt från de flesta av mina pojkvänner. Jag blir lika tokig som du. Även om man älskar dom så går det inte att leva med sådant i längden. Snor för mycket energi:(



Kram

2010-08-14 @ 08:00:06
Postat av: Carolina

Kajsa POJKVÄNNER??? Nu har jag missat nått

2010-08-14 @ 08:26:54
Postat av: carolinejonsen.blogg.se

Ja Kajsa hur menar du nu??



Carolina jag var med slarvig när vi bodde ihop, du har ju samma olycka som Kajsa.

Och så är du sjukt grym på att städa.

By The Way, har köpt lite tings vi kan ha när ni kommer. Skitkula saker.

2010-08-14 @ 20:12:56
URL: http://carolinejonsen.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Ja Caroline pojkvänner från förr.

Det är ju tyvärr ngt jag inte kunnat se mellan fingrarna på:S

2010-08-15 @ 09:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0